|
|
 |
« Yanıtla #30 :» |
|
Dragon Fifacı = 2 - 1 = FiFaKrAlI : İLK MAÇ Dragon Fifacı = 1 - 3 = FiFaKrAlI : İKİNCİ MAÇ Dragon Fifacı = 3 - 4 = FiFaKrAlI : SKOR (HERKEZ FİFACI OLUR AMA HERKEZ KRAL OLAMAZ!!...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) oyunlar, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) program, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) oyunu indir, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) program yükle, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) download, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) hikayeler, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) turnuvalar, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) haber, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) fifa2008,
1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) euro2008, 1.TUR EŞLEŞMELERİ (1.GRUB) msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 :» |
|
tbrk ya bu pnusher hiç bi yerde göremedim ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 :» |
|
benim rakib yok ortalıkda adminlerim hükmen yazıcam artık bekleye bekleye bi hal oldum sonra son gün geliyorlar adamlar onlar yazıyor hükmen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 :» |
|
BU GRUBDA 10 MAÇ KALMIŞTIR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 :» |
|
BEYAZKİN granit@trfifa.comeklede yapalım maçı yoksa hükmen yazmak zorunda kalcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 :» |
|
HARBİ HALA YOK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 :» |
|
walla punisher hiç birr zaman online olmadı şu andada değil.
burak08 3-0 ***punisher** burak08 3-0 ***punisher**
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 :» |
|
Sayın Yöneticiler Bu Site Nasıl Yönetiliyor ? Skoru Yazıyorum Ve Birileri Mesajımı Siliyor !
Granit : 2 - 2 : BeyazKin BeyazKin : 3 - 0 : Granit
BEYAZKİN ÜST TURDA !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 01:16:56 ÖÖ Gönderen: BeyazKin »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 :» |
|
olm 2.maç tekrarlancak ! adam bana barca aldırmadı !! belqi barca alıp yencem
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 04:13:11 ÖÖ Gönderen: MaTi^granit »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 :» |
|
Nedemek Barcayı aldırmadı  Takım secmek serbest istemeyen cıksın turnvuadan!
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.trblog.trfifa.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapWeb'in Yeni Kralı
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 :» |
|
arkandayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 :» |
|
Efendi ol lanlı falan konuşma benimle ! oyun için sövdürme şimdi kendine !
Arkadaş ilk maçında Manchester United aldı. rövanş maçında takım değiştiriyor böyle saçmalık mı olur ya ! rövanşlı turnuvaların hangisinde görülmüş böyle bir şey ! haa burası gariplikte bir ilkse orasını bilemem tabi yap diyorsanız da yaparız !
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2008, 12:12:23 ÖÖ Gönderen: BeyazKin »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 :» |
|
Lanlı fılan konusan kım? İstedıgın takımı secmek serbesttır hermac için.
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphttp://www.trblog.trfifa.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapWeb'in Yeni Kralı
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #44 :» |
|
eagle 1 ozan 1903 1 ozan1903 2 eagle 2
eagle tur atlar yanlıslık varsa uyarın.
|
|