Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 29
|
|
10
|
Arşiv / Arşiv / Ynt: Leo MESSİ--Yorumlarınızı bekliyorum!...
|
: Temmuz 24, 2008, 07:09:17 ÖS
|
olm ŞÖLE ihrenç yaptıınız imzaları koymayın ya  sendemi başladın böle şeylere..! cruel rcardo felan hepsinin imzaları böle igreç :W afedersiniz ama geerçekler bunlar aga benımkıler ıyı ama yalan yok  hem bu yarı yarıya ufaltılırsa super avatar olur. bu halıyle de msn avatarı olr baya ii eline s.lk
|
|
|
|
|
11
|
Arşiv / Arşiv / Ynt: ARKADASLAR COK KISA Bİ SÜRE SONRA GİDİYORUM :(
|
: Temmuz 24, 2008, 07:07:55 ÖS
|
yolun acık olsun...
eyw kardeşim saolasın seninde kalbini kırdım kusura bakma moralim bozuktu işte bi oyun için yapmam aslında ama oldu kusura bakma senin qüzel canın saolsun sıcaklar stres hep olabılecek seyler ben alttan aldım bılerek zaten. bugun aynısı ben yapabılırdım sen yaptın ınsanlık halı s.lık olsUN. İnşallah daha iyi dostluk kurarız... emin ol kardeşim sitede en iyi anlastıklarının arasında olacağıma eminim bakma ilk defa oldu işte herkes bilir beni sitede nasıl biri olduğumu neyse kardesim tekrar kusura bakma  est.furullah aga bı kusur yok ortada. webqenclik.com tarzı bı sıte var mıydı sızın
|
|
|
|
|
12
|
Arşiv / Arşiv / Ynt: ARKADASLAR COK KISA Bİ SÜRE SONRA GİDİYORUM :(
|
: Temmuz 24, 2008, 02:12:37 ÖS
|
yolun acık olsun...
eyw kardeşim saolasın seninde kalbini kırdım kusura bakma moralim bozuktu işte bi oyun için yapmam aslında ama oldu kusura bakma senin qüzel canın saolsun sıcaklar stres hep olabılecek seyler ben alttan aldım bılerek zaten. bugun aynısı ben yapabılırdım sen yaptın ınsanlık halı s.lık olsUN. İnşallah daha iyi dostluk kurarız...
|
|
|
|
|
14
|
Arşiv / Arşiv / Tatsız Aslan 0-0
|
: Temmuz 24, 2008, 12:17:04 ÖS
|
|
Galatasaray hazırlık periyodundaki dördüncü maçında Belçika’nın Gent takımı ile kozlarını paylaştı. Geride kalan seride 1 galibiyet 2 beraberlik elde eden Cim Bom, dün de rakibiyle yenişemedi. İlk yarıda atak bir futbol sergileyen Aslan, ikinci bölümde vasatı aşamadı. Hücumun aksine savunmada başarılı bir performans sergileyen Sarı-Kırmızılılar’da 75. dakikada Ayhan oyundan atıldı. Gözler, bir türlü ideal kadrosuyla boy gösteremeyen Galatasaray’ın bundan sonraki sınavlarına çevrildi.
Aslan’da göze batanlar Aydın Yılmaz: Sarı-Kırmızılılar’ın genç yıldızı hızı ve tekniği ile rakip defansa zor anlar yaşattı. Maç eksiği olan Aydın gelecek için umut verdi. Geçen seneye göre fizik gücünü yükselten genç futbolcu, artık daha güçlü ve daha cesur. Barış Özbek: Orta sahada basmadık yer bırakmadı. Defansına yardıma geldi, ileride gol aradı. Galatasaray orta sahasının en çalışkan ismiydi. Güçlü fiziği ile rakip defansı 90 dakika boyunca zorladı. Murat Akça: Emre Güngör sakatlandıktan sonra 25. dakikada oyuna giren Murat genç mücadelesi ile göz doldurdu. 1990 doğumlu genç stoper için gelecek aydınlık... Yaser Yıldız: Kartalspor’dan büyük umutlarla transfer edilen genç futbolcunun temposu, bu maçta düştü. Daha iyi olabilir. Emre Aşık: Tecrübesini konuşturdu. Milli takımda başarılı bir performans sergileyen Emre, bu sezon için savunmada güvenilen bir isim olacağını kanıtladı.
Gurbetçiler akın eveti Gurbetçiler, dünkü karşılaşmada da Galatasaray’ı yalnız bırakmadı. Bugüne kadar Sarı-Kırmızılı ekibin idmanlarında dahi maç atmosferi hissevetiren sporseverler, müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte stadın çıkışında da futbolcularla fotoğraf çektirip imza almak için uzun uğraşlar verdiler.
|
|
|
|
|
15
|
Arşiv / Arşiv / Meira hakkında her şey...
|
: Temmuz 24, 2008, 12:16:37 ÖS
|
|
Galatasaray’ın Harry Kewell’ın ardından patlattığı Meira bombasının yankıları sürerken, Portekizli yıldızın transfer haberi UEFA’nın resmi internet sitesinden, “Meira Galatasaray’da yeni bir sayfa açtı” başlığı altında duyuruldu. Bu arada milli futbolcunun bilinmeyen yönleri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Biribirinden ilginç bu bilgiler, ünlü stoperi daha yakından tanıma adına gerçekten önemli. İşte Meira’nın fazla bilinmeyen yönleri: Fernando Meira 7.5 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle, Ciprica’dan sonra Stuttgart tarihinin en pahalı 2. futbolcusu oldu. Aynı Meira, 2000 yılında Guimares’ten Benfica’ya transfer olurken, ödenen bedel Portekiz Ligi’nde bir Portekizli için ödenen en yüksek rakam olmuştu. Benfica’daki ilk sezonunda daha 23 yaşında olmasına rağmen kaptanlığa getirilmişti. 2006 Dünya Kupası’nda Portekiz’in 7 maçında da baştan sona oynayan tek oyuncu Meira’ydı. Geçen sezon sonunda Juventus resmi bir teklif yapmasına rağmen, Stuttgart gitmesine izin vermedi. Bu sezon da İngiltere’den Tottenham’ın resmen transfer teklifi yaptığını Stuttgart açıkladı. Daha önce de Liverpool, Newcastle United ve Manchester City gibi kulüplerin Meira ile ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı. 2003-2004 Şampiyonlar Ligi’nde, kendi kalesine attığı golle Stuttgart’ın Chelsea’ye elenmesine neden oldu. Ayrıca toplamda gördüğü 6 kırmızı kartla takımının en hırçın futbolcuları arasında yer aldı. Maç içinde kolay sinirlenen Meira, kartların çoğunu hakeme itirazdan görüyor.
Kısa Künyesi Ülkesi: Portekiz Boy: 1.90 Kilo: 85 Geldiği takım: Stutgart Oynadığı takımlar: Guimares, Felgueiras, Benfica, Stuttgart
|
|
|
|
|